събота, 2 юни 2012 г.

Бразилец се боядиса целия в зелено, за да заприлича на Хълк


Бразилец се боядиса целия в зелено, за да заприлича на Хълк

35-годишен мъж от малко селце в Бразилия се боядиса целия в зелено с индустриална боя, за да заприлича на супергероя Хълк, пише OddityCentral.

Пауло Енрике дос Сантос, който се препитава като поддържа басейни, решил да се боядиса в зелено, за да участва в традиционния местен празник с костюми, който се провежда всяка година през месец май. Тъй като специалните бои за тяло били свършили в магазина, бразилецът решил да използва индустриална боя за целта.

Парадът отминал и Пауло решил най-накрая да отмие от себе си зеления цвят. Именно тогава той с ужас установил, че индустриалната боя, която по принцип се използва за боядисване на балистични ракети и ядрени подводници, не се маха от кожата му.

В продължение на 2 дни 35-годишният мъж се изкъпал над 20 пъти, но боята продължавала да стои по тялото му. Съселяните му пък започнали да си правят шегички с него, което допълнително го депресирало. Освен това Пауло съвсем основателно започнал да се притеснява, че боята по кожата му може да доведе до натравяне на организма му с вредни вещества.

За щастие, също както по филмите, историята все пак приключила с хубав край. В продължение на 24 часа цялото семейство на бразилеца впрегнало усилията си в опити да го почисти от индустриалната боя. В крайна сметка след продължително и упорито търкане Пауло успял да се отърве от парадния си „костюм” на Хълк.

Няма коментари:

Публикуване на коментар